Vår klinikk

Vi holder til på Straume

Ca. 15 minutters kjøring fra Bergen sentrum ligger Sotra Kystby. Her finner du også vår klinikk. Vi har en rekke parkeringsplasser som er reservert spesielt til våre kunder, og har du el-bil kan du gjerne lade den mens du er hos oss.

Daniel Opitz

Tannlege

Dr.med.dent. Johannes Opitz

Tannlege

Karethe Opitz Mihai

Tannpleier

Kristiane Opitz Andersen

Tannpleier

Sebastian Opitz

Tannlege

Rigmor Holm Bertelsen

Tannhelsesekretær

Helen Bernhardsen

Tannhelsesekretær

Heidi Fosse

Tannhelsesekretær

Med fokus på trygghet og kvalitet

Om klinikken

Tannhelsesenteret har 7 behandlingsrom som er fordelt på 2 tannleger og 2 tannpleiere. Våre 4 hyggelige tannhelsesekretærer er de første du treffer når du besøker oss. De sørger for at du har alt du trenger mens du er her. Klinikken har eget laboratorium, noe som gjør det mulig å lage ferdige kroner og broer på ett besøk. Vi har det ledende utstyret innen røntgen, med mulighet for å ta panoramabilder (OPG)  og CT.

Hvordan det hele startet …

Opitz tannhelsesenter

Tannlege Daniel Opitz startet opp i 1981 med én beskjeden tannlegestol på et loft noen steinkast unna stedet hvor den nye klinikken ligger i dag. Den gangen var det ikke muligheter for markedsføring på nettet og i sosiale medier.  Kunderegisteret ble til ved at èn fornøyd kunde snakket godt om tannlegen til en annen, som da ville bli kunde og igjen snakket videre til en tredje. Daniels yngre bror Johannes kom fra Tyskland etter noen år. Klinikken ble utvidet med flere behandlingsrom. I 2005 ble den første tannpleieren ansatt.

Tannlege

Daniel Opitz

Har mer enn 35 års erfaring i faget, og har jobbet med implantatbaserte løsninger nesten like lenge. Han var en av det første tannlegene i Norge som satte søkelyset på de helseskadelige effektene ved amalgamfyllinger, og har spesialisert seg på å fjerne slike fyllinger uten lekkasje av kvikksølv og andre giftstoffer. Kvalitet, nytenking og det gode samarbeidet mellom pasient og tannlege er noen av hans varemerker.

Tannlege Dr.med.dent.

Johannes Opitz

Studerte til tannlege i Bergen og Hamburg, og fullførte tannlegestudiet i Hamburg i 1992. Han jobbet noen år i Tyskland før han kom til Opitz Tannhelsesenter. Johannes tok doktorgrad i odontologi i 1998. Hans rolige og forsiktige måte å utføre tannbehandling på blir verdsatt av svært mange.  Det sies stadig at hans bedøvelser knapt kan merkes.

Tannpleierne

Kristiane Opitz Andersen og Karethe Opitz Mihai

Karethe begynte i klinikken i 2005, mens Kristiane startet i 2015.  Tannpleiernes hovedfokus ligger på å forebygge og behandle tannkjøttsykdommen Periodontitt. De utfører estetiske behandlinger, som bleking og fjerning av misfarging. De lager også bittskinner for behandling av tanngnissing og kjeveleddsproblematikk.

Tannlege

Sebastian Opitz

Sebastian Opitz begynte å jobbe hos oss sommeren 2019. Han jobber etter samme motto som resten av teamet, nemlig at trygghet og kvalitet kommer foran alt. Tilbakemeldingene fra våre kunder vidner om en omtenksom, forsiktig, dyktig og dedikert tannlege.