Profesjonell tannbleking

Vi tilbyr skånsom og effektiv tannbleking med langvarige resultater.

Fremgangsmåten er enkel:

  • Du kommer innom oss, og vi tar avtrykk av tennene dine.
  • Vi fremstiller en nøyaktig tilpasset blekeskinne til deg.
  • Hjemme fyller du bleke-gel i skinnen og har den på noen timer hver dag frem til du synes smilet ditt er lyst nok.
Tannbleking hos tannlege: 15 min. fra Bergen

Trygt og skånsomt

Bleking hos tannlege er det tryggeste og mest effektive alternativet. I Norge er det ikke tillatt å selge blekemidler med høy konsentrasjon over disk. En av fordelene med å bleke hos tannlege, er at man får en skinne som er nøyaktig tilpasset egne tenner, og mengden blekemiddel som lekker ut på tannkjøttet blir minimal.

Blekemiddelet vi bruker heter White Dental Beauty. Siden det inneholder det nye patentet Novon, er det mer skånsomt og trenger kortere virketid enn tilsvarende produkter.

Trenger du undersøkelse før bleking?

Dersom det er mer enn ett år siden sist, anbefaler vi å ta en sjekk av tennene før blekebehandlingen. Hvis du har hull i tennene vil vi fraråde bleking frem til hullene er behandlet. Dette er fordi hullene kan gi ising og ubehag under blekingen.

Hvor mange behandlinger trenges?

Antall behandlinger vil variere med hvor hvitt du ønsker at smilet ditt skal bli. Settet inneholder nok blekemiddel til 14-16 behandlinger. Du styrer altså helt selv hvor lyse tennene dine skal bli.

Resultat

Virkningen er godt dokumentert. Du vil få et synlig, vakkert og varig resultat. Det holder vanligvis i mange år. Behandlingen kan gjentas ved behov, og skinnen kan brukes igjen og igjen.

Vi holder til på Straume, et kvarter fra Bergen sentrum

Kontakt oss

Se også

Misfarging og tannstein

Har tennene dine plutselig blitt gulere? Føles de ikke glatte lenger, eller kanskje det har blitt vanskeligere å komme til med tanntråden?

Alternativ til tannregulering i voksen alder

Er du en av dem som drømmer om rette tenner, men ikke finner motivasjon til å begynne med regulering som voksen?