Tannlegeskrekk

Det sies at det skal mange gode opplevelser til, for å veie opp for én dårlig. Vi er klare for å bidra til de gode opplevelsene!

Vi har stor tro på de små suksessene, og det gode samarbeidet mellom pasient og tannlege.

Vi møter nesten daglig kunder som har pådratt seg tannlegeskrekk i barne- og ungdomsårene, og som derfor trenger ekstra mye stå-på-vilje for å komme til tannlegen. Noen er så redde at de heller vil gå med sterk tannverk enn å oppsøke tannlege.

Høy pasientkomfort

Det er viktig for oss at du kjenner deg trygg og har kontroll over situasjonen. Behandlingen går i ditt tempo. Hvis du ønsker at tannlegen/tannpleieren forklarer deg hva som gjøres underveis, så gjør de det. Hvis du heller vil ligge og lytte til avslappende musikk så er det også fint. Alle våre behandlere legger stor vekt på å være forsiktige og «lett på hånden». De fleste av våre behandlingsstoler har innebygget massasje til ryggen for dem som ønsker det.

Smertefritt

Vi har ulike hjelpemidler for å oppnå mest mulig smertefri behandling. Jo mer behagelig behandlingen er, desto lettere er det å komme tilbake neste gang man trenger å gå til tannlegen.

Bedøvelses-gel

Overflatebedøvelse som gjør at man ikke kjenner den vanlige bedøvelsen noe særlig. Denne kan også brukes ved tannsteinsrens.

The Wand

Et apparat som bedøver nesten uten at du merker noe. Hemmeligheten er at bedøvelsen kommer i så små mengder av gangen. Mange setter også pris på å unngå synet av en sprøyte.

Sammen finner vi den måten som passer best for deg!

Premedisinering

Du kan velge å komme en time før avtalen din og få en tablett (som oftest et valiumpreparat)  som gjør deg mer avslappet under behandlingen. Alternativt kan du hente den på forhånd og ta den hjemme, men da er det viktig at du ikke selv kjører bil til og fra. Mange opplever en slik premedisinering som en stor hjelp.

Vi holder til på Straume, et kvarter fra Bergen sentrum

Kontakt oss