Trygg og effektiv tannbleking

Vi i Opitz tannhelsesenter ønsker å gi deg det hvite smilet du har ønsket deg på en trygg og brukervennlig måte. Derfor undersøker vi tennene dine i forkant for å sikre at de er tette og fine og tåler behandlingen.

Blekemiddelet vi har valgt heter White Dental Beauty. Det behøver kortere virketid og benytter lavere syreprosent for å bleke sammenlignet med andre merker. Dette fordi det inneholder Novon, et nytt patent som du kan lese mer om i lenken under. Denne sammensettingen gir mindre ising og bidrar til å skåne tannemaljen.

For at blekemiddelet skal komme til mellom tennene og være riktig fordelt på flatene, lager vi en plast-skinne som er spesialtilpasset etter modell av dine tenner. For å lage denne, tar vi et avtrykk av tennene dine når du er i klinikken og lager en gips-modell med dem. Deretter bygger vi ut flatene på tennene ca 1 mm slik at skinnen også har rom til blekemiddel.

For et tydelig synlig og tilfredstillende resultat, bruker vi middel fra «White dental beauty». Det inneholder en ny patent, som gir en mer effektiv bleke- behandling og tiden det tar halveres sammenliknet med tilsvarende materialer.