Implantater – fastsittende tenner gir deg tilbake livskvalitet

Kunstige tannrøtter (implantater) utgjør et ypperlig fundament for erstatning av en eller flere tapte tenner .  

Hva går behandlingen ut på?

Det begynner med en utredning der vi tar i bruk moderne digital røntgenteknologi, som om nødvendig også omfatter 3D-bilder fra en dental CT.

Behandlingen er smertefri og utføres under vanlig tannbedøvelse.

I de fleste tilfellene kan disse nye fundamentene belastes med en gang. Det er benforholdene som avgjør tidspunktet for  innsetting av den permanente og endelige konstruksjonen. Der forholdene ligger til rette for det, kan vi ved hjelp av moderne, banebrytende teknologi sette inn implantatet og den permanente tannen i samme klinikkbesøk.

Du forlater alltid klinikken med tenner du kan spise og smile med.3D

Tanntap er ikke lengre invalidiserende fysisk og psykisk. Faste tiltalende tenner kan bli dine med kun få behandlingstrinn og et minimum av ubehag. Vi har utført den type behandlinger i snart 25 år, og hjulpet mange pasienter til å gjenvinne en høy livskvalitet .

Implantatforankrede tenner har en meget god langtidsprognose . Vi og våre tannpleiere sørger for godt vedlikehold av vevet rundt implantatene og gir deg god veiledning om hvordan disse vil trives over lang tid. Vi tilbyr og anbefaler alltid en tett oppfølging av implantatforankrede tenner som sikrer en god langtidsprognose.

showimage[3]

Erstatning av èn tann

bro

Implantatforankret 3-leddsbro

 

One visit-dentistry

Cerec med digitalt kamera og 3D-program hvor tannen designes.

Nå kan du ved hjelp av Cerec-metoden (datastyrt fremstilling) få satt inn ett-tannsimplantat med porselenskrone på ett besøk. Der anatomien og kvaliteten på kjevebeinet tillater belastning med èn gang, er det ikke noe i veien for å sette på tannen i samme seansen.

 

Når implantatet er satt inn, scannes det ved hjelp av et kamera, kronen designes i 3D, og freses deretter ut av en porselensblokk. Alt er ferdig i løpet av ca 120 minutter.

Porselensblokk valgt i den tannfargen som passer deg.

3D programmet sender signaler til Cerec slipeenhet. Tannen slipes ut av en porselensblokk.